Spread the love

Terapia Bowen

Terapia Bowen, îngrijirea tehnicilor de eliberare și integrarea unui fasciol, stimularea receptorului specific, permite organizarea unor disfuncții corecte și restabilirea echilibrului la nivel holistic.

Vezi mai mult

Drenaj Limfatic

Drenajul limfatic are ca scop deplasarea ușoară și ritmică a limfei prin corp, în special zonele umflate ale corpului, ameliorează presiunea și îmbunătățind funcționarea sistemului imunitar. Ca tehnică de prevenire și de remediere, Drenalul Limfatic Manual poate fi utilizat pentru o gamă largă de scopuri, inclusiv recuperarea mai rapidă a vătămării, reducerea umflăturii și disconfortului din timpul sarcinii și rezistența consolidată la boli.

View more

Masaj Geriatric

Masajul geriatric este o formă de masaj concepută pentru a satisface nevoile specifice ale populației în vârstă. Aceasta implică utilizarea mâinilor pentru a manipula țesuturile moi ale corpului pentru a îmbunătăți circulația sângelui, pentru a calma durerea și pentru a crește gama de mișcare. Mișcarea activă sau pasivă a articulațiilor poate fi, de asemenea, parte a masajului geriatric.

View more

„ Sanatatea nu este pretuita pana cand nu apare boala”    

  (Thomas Fuller)   

Psihoterapia

Psihoterapia consta intr-o serie de tehnici care au ca scop  tratarea sanatatii mentale, emotionale, precum si unele afectiuni psihiatrice. Psihoterapia ajuta pacientul sa inteleaga care sunt factorii ce le determina starile si ii ajuta sa accepte punctele slabe, dar si cele forte. Daca oamenii isi pot identifica sentimentele si modalitatea in care percep viata, le este mai usor sa faca fata situatiilor dificile.

View more

 Reiki

Reiki este numele dat unui sistem simplu si totusi profund de vindecare naturala a trupului si mintii, dezvoltat de dr. Mikao Usui, care a trait in Japonia, in secolul al XIX-lea.

Pe scurt, Reiki reprezintă o tehnică japoneză de vindecare cu mâinile aplicate pe corp, foarte sigură, plăcută, neagresivă şi care utilizează energia pentru a trata dureri fizice fără să apeleze la apăsare, manipulare sau masaj. Este un sistem folosit pentru redarea echilibrului, pentru refacerea şi armonizarea tuturor dimensiunilor

View more

Fizioterapie

Rolul real al fizioterapiei este acela de adjuvant pretios al recuperarii, cuprinzand tehnici deloc de neglijat. Fizioterapia include ansamblul aplicatiilor terapeutice avand la baza utilizarea agentilor fizici. Includem aici undele magnetice, undele mecanice, crio-termoterapia, ultrasunetele,terapia cu curenti, laserterapia, termoterapia, balneoterapia.

View more